Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere
Søgemaskine til stillingsopslag BHJ

Du befinder dig her :  Startside  ›  Juridiske meddelelser

Juridiske meddelelser

Almindelige forretningsbetingelser

SAMTYKKE TIL BRUG AF PERSONLIGE OPLYSNINGER:

I forbindelse med ansøgning om et job hos BHJ / ESSENTIA anmoder vi om dit samtykke til at bruge og registrere din ansøgning og dine data i vores system i henhold til nedenstående retningslinjer.

 

Dit samtykke gives ved at krydse af i feltet.

HVEM SER DINE DATA?
Din ansøgning og dine personlige data vil blive vurderet i vores HR afdeling, af ansættelses-lederen og andre relevante medarbejdere i rekrutteringsgruppen. Det er udelukkende for at koordinere og vurdere, om vi kan tilbyde dig et job hos BHJ / ESSENTIA nu eller i fremtiden. BHJ / ESSENTIA behandler dine personlige oplysninger i jobansøgningen fortroligt og kun i relation til ansættelsesformål.

Vi forbeholder os ret til at udveksle oplysninger mellem afdelinger og juridiske enheder i BHJ koncernen, hvis det er relevant.

De personlige oplysninger kan anvendes, indsamles, opbevares og åbnes uden for dit hjemland og vil være underlagt gældende lovgivning i disse jurisdiktioner - herunder kravene i loven ændret under 78-17 af 6. januar 1978, kaldet Databeskyttelse i behandlingen af brugerens personlige data. 
Virksomheder forpligter sig til at sikre datasikkerheden for at forhindre, at den bliver forvrænget, beskadiget eller meddelt uautoriserede tredjeparter og kun bruges med det ene formål at forvalte uopfordrede ansøgninger i henhold til stillinger, brugeren og deres opfølgning. 
Virksomheden hæfter ikke for tab eller forsvinden af brugers oplysninger i tilfælde af force majeure eller en tredjepart. BHJ / ESSENTIA vil selvfølgelig fortsat respektere fortroligheden af dine oplysninger, men omstændigheder kan opstå, når oplysninger kan fås af en tredjepart, f.eks. en ekstern it-supporter fra vores HR-serviceudbyder.

BHJ A/S, CVR-nr. 11423418, Ulsnæs 33, 6300 Gråsten, er dataansvarlig for de registrerede data. Den dataansvarlige kan kontaktes på følgende e-mail adresse: hr-bhj@bhj.dk

IT-redskaberne til implementeringen af webstedet hostes af TalentSofts tjenesteudbydere og værter.

TalentSoft 
8 rue Heyrault
92100 Boulogne Billancourt 
R.C.S. 497 94 13 77 
http://www.talentsoft.com

 

LAGRING AF DINE DATA?
Selvom du ikke kvalificerer dig til en position, du har ansøgt, gemmer vi din ansøgning i 6 måneder med det formål at matche dig til andre åbne job, hvis det er relevant. Anonyme statistiske oplysninger lagres i længere tid med det formål at målrette mod fremtidige HR aktiviteter. Alle data er gemt på sikre servere i vores system. Dine data gemmes i henhold til modtagerlandets lokale lovgivning.

HVORDAN KAN DU FÅ DINE DATA SLETTET OG SE DINE DATA?

Du vil altid kunne slette dine data fra vores filer. Du har ret til at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og du har ret til at kræve, at oplysninger om dig berigtiges eller slettes. Du skal bare kontakte den lokale BHJ / ESSENTIA HR afdeling, som har ansvar for ansøgningsprocessen.

 

KRAV TIL INFORMATION

Du skal sørge for, at de personlige oplysninger, du angiver, er nøjagtige og fuldstændige.

Tak for din ansøgning og interesse for stillingen.

Du modtager en bekræftelsesemail fra os, når din ansøgning er registreret. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesemail inden for få dage, bedes du kontakte den lokale BHJ / ESSENTIA HR afdeling